IONIQ 5 Elektrifikujte svoj svet

Dizajn eksterijera

Jedinstven dizajn eksterijera modela IONIQ 5 karakterišu jasne i oštre linije koje stvaraju elegantan i sofisticiran izgled.

Inovativan i poseban dizajn modela IONIQ 5 pruža jedinstveno iskustvo u kojem možete uživati samo u BEV-u (Električno vozilo na bateriju), a koji sugeriše fundamentalni pomak u pristupu dizajnu.

Njegov prednji kraj je ukrašen nizom svetala inspirisanih pikselima koji obećavaju digitalnu tehnologiju enterijera.

play-sharp-fill

Aero-optimizovani točkovi dodatno naglašavaju dizajnersku temu Parametarskih Piksela i dolaze u super velikom prečniku od 20 inča, najvećim naplatcima koji su ikad postavljeni na Hyundai EV.

Crossover tip karoserije modela IONIQ 5 ima jedinstvene proporcije i kratko vešanje zbog produženog međuosovinskog razmaka. 4,635 mm dug, 1,890 mm širok i 1,605 mm visok na 3,000 mm međuosovinskog razmaka, IONIQ 5 nudi prostor sličan srednjem CUV-u u D segmentu.

Međuosovinski razmak: 3,000 mm

play-sharp-fill

Dizajn enterijera

Modularna kontrolna tabla modela ima 12-inčni full-touch infotejnment ekran bez čvrstih dugmića i 12-inčnu digitalnu instrument tablu sa  meračima bez „kapuljače“, koja prikazuje informacije u vezi sa EV-om dok vozite, kao što su status baterije i stanice za punjenje u blizini. Pored digitalne instrument table sa meračima je metalni umetak u koji možete smestiti višenamenski držač ležišta.