Marić centar Hyundai porodični dan

8. juna 2019. na Meljaničkim bazenima Marić centar je priredio druženje sa svojim klijentima kao i preventine preglede njihovih vozila pred godišnje odmore.

Posle kišnih dana presedenih u kući to je bila idealna prilika da dan provedete u prirodi u predivnom ambijentu pored reke Meljanice.

Pošto se bliže vreme godišnjih odmora Marić Centar je ponudio vozačima da pre nego što krenu na dug put prekontrolišete svoje vozilo bilo kog proizvođača i bezbrižno putujte. Ovaj pregled pokrivao je proveru vozila u 13 osnovnih tačaka koje su ključne za ispravnost i bezbednost. Pored besplatnih kontrolnih pregleda posetioci su imali priliku da testiraju neke od naših modela, izvrše procenu vozila i zamenu po sistemu “staro za novo” bilo kojeg brenda za novi Hyundai i ostvare popust za kupovinu novog automobila.

Svi posetioci pored poklona koji podrazumeva besplatni kontrolni pregled vozila dobili su i poklon za svog ljubimca. Naredno druženje zakazujemo za Septembar gde ćemo izvršiti proveru bezbednosti vozila pred zimu.