“Marić centar” po treći put najbolji Hyundai diler

Laskavu titulu najboljeg Hyundai dilera  godine u Srbiji, “Marić Centar” osvojio je treću godinu zaredom, a priznanje im je dodeljeno na regionalnoj konferenciji Hyundai dilera u Rovinju u Hrvatskoj

Prošle nedelje održana je regionalna konferenciji Hyundai dilera u Rovinju u Hrvatskoj, na kojoj je Marić Centar iz Kraljeva proglašen za najboljeg Hyundai dilera 2018. godine u Srbiji.

Direktor Mirko Marić je nagradu primio lično od generalnog direktora Hyundai Srbije gospodina Slavca Habiča.

Marić centru je ovo treće priznanje za najboljeg Hyundai dilera u nizu. Prethodne dve godine ova dodela je održana u Sloveniji 2016. u Ptuju, a 2017. u Portorožu. Kao i prethodih godina, Marić Centar je opravdao dodeljenu titulu i potvrdio da se trud koji je uložen isplatio.

Direktor Mirko Marić je, zahvaljujući se na dodeljenoj nagradi, istakao:

”Iza ovog uspeha stoji porodična kompanija koja je lojalna, kako Hyundai brendu, tako i svojim kupcima. Ovo je nagrada za koju su zaslužni svi naši klijenti, kao i ceo kolektiv Marić centra.“

Menadžer prodaje Slavko Marić je održao kratku prezentaciju svojim kolegama pod nazivom: “Kako od 0 do 100”, pošto je Marić centar u 2018. godini prvi put prodao trocifreni broj novih vozila. Ovaj rezultat je daleko veći ako se sagleda region u kome Marić centar posluje. Prodajni rezultati ovog kraljevačkog dilera su bolji od ostalih kolega koji posluju u gradovima koji imaju daleko veći standard od Kraljeva.

Marić centar ima iskustvo duže od 40 godina u servisiranju automobila i 12 godina otkako radi sa brendom Hyundai.

Rovinj je takodje bilo mesto gde je održana promocija nove Hyundai Elantre i Kone Electric. Hyundai je predstavio svoju budućnost u električnim automobilima sa vozilom koje ima kapacitet baterije od 64-kWh i autonomiju od 470 predjenih kilometara.

Ono što odlikuje Marić Centar jeste da ćete uvek dobiti dobronameran savet, pomoć u izboru, volju da Vas saslušaju, energiju da Vaš zahtev reše i odlučnost da na Vaša pitanja nađu odgovor. Cilj Marić Centra je da nađu ono što će najviše odgovarati Vašim potrebama i mogućnostima.