Marić centar ponovo najbolji u prodaji za 2017.

Na nedavno održanoj konferenciji Hyundai dilera u Sloveniji u Portorožu, Marić centar iz Kraljeva proglašen je za najboljeg Hyundai dilera za 2017. godinu u oblasti prodaje i marketinga.

Direktor Mirko Marić je nagradu lično primio od gospodina Yong Sing Kwak-a predstavnika Hyundai Motor Company za Istočnu Evorpu.

Marić centar je u 2017. godini proslavio 45 godina iskustva u servisiranju automobila i 10. godina rada kao ovlašćeni Hyundai diler za Kraljevo i okolinu. Godinama unazad Marić centar je najbolji Hyundai diler po zadovoljstvu klijenata. Prošle godine, takođe u Sloveniji u Ptuju, dobio je nagradu za najboljeg dilera za 2016. godinu. Ove godine Marić centar je opravdao dodeljenu nagradu i potvrdio da se trud koji je uložen isplatio pošto su i ove godine najbolji dileri za Srbiju.

Direktor Mirko Marić se zahvalio na dodeljenoj nagradi I istakao:” Iza ovog uspeha stoji porodična kompanija koja je lojalna kako Hyundai brendu tako i svojim kupcima. Nagrada u 2016. bila nam je postreh da u 2017. moramo još više i biti još bolji za svoje kupce. Drago mi je što smo ovaj uspeh postigli iz jednog nerazvijenog grada i dokazali da se radom i trudom mogu ostvariti odlični rezultati bez obzira gde se nalazite”.

Menadžer prodaje Slavko Marić je takodje već dve godine zaredom najbolji prodavac Hyundai dilerske mreže. U Decembru 2015. posetio je Seul i Južnu Koreju, a prošle godine Rusiju i Sankt Petersburg. Poseta je obuhvatila obilazak Hyundai-jevih fabrika i prisustvo jedne od utakmica Kupa Konfederacija.

Konstantne aktivnosti u oblasti marketinga su takodje jedna od obeležja Marić centra. Kraljevski magazin, Vesli spust, sajmovi u Čačku i Kragujevcu, Auto trke Beranovac, Dečiji sajam … samo su jedni od aktivnosti gde je Marić centar uzeo svoje učešće. Dobar marketing je doveo i do dobrih prodajnih rezultata pa je Hyundia Srbija proglasila Marić centar za najboljeg Hyundai dilera i u oblasti marketinga.

Ono što odlikuje Marić centar jeste da ćete uvek dobiti dobronameran savet, pomoć u izboru, volju da Vas saslušaju, energiju da Vaš zahtev reše i odlučnost da na Vaša pitanja nađu odgovor. Cilj Marić centra je da nađu ono što će najviše odgovarati Vašim potrebama i mogućnostima.

Proverite zašto su najbolji Hyundai diler već dve godine zaredom!