Nova Kona Lepota u pokretu

Živite mladalački i aktivno.

Nova KONA budi živahan osećaj u nama. Ona ima mladalački, razigrani dizajn koji budi čula i poziva na detaljnije ispitivanje njenih mogućnosti. Uđite unutra, pritisnite dugme za kretanje i KONA ulazi u vaš život da vam pruži izuzetno dinamične performanse. KONA je od prednjeg do zadnjeg dela značajno poboljšana kako bi ispunila potrebe kupaca koji vode aktivan život.

Tvoj stil, tvoj način.

Nova KONA je moderna i samopouzdana i na svoj način se uvek uklapa u sva vaša putovanja. Bilo da ste na večeri u centru grada ili se vozite seoskim putem, KONA će učiniti sve da se osećate kao kod kuće.

Dizajnirana da bude drugačija.

Konine moćne linije privlače vašu pažnju iz svakog ugla. Dizajn je jak i stabilan, ojačan svuda, uključujući zaštitnu oblogu preko lukova točka. Ova obloga donjeg dela limarije se proširuje na potporne ploče i oba branika i pruža praktičnu zaštitu od kamenja i drugog otpada na putu.

Oblikujte je prema svojoj vožnji.

Dovoljno je da je samo jednom pogledate i odmah ćete shvatiti da je nova Kona ispred svog vremena. Futuristična? Definitivno, ali nema ničeg radikalnog u tome, njene dizajnerske inovacije su urađene baš onako kako treba. Geometrija je sofisticirana sa puno visokotehnoloških detalja, poput tehnologije LED osvetljenja. Privlačni aluminijumski naplatci će vas oduševiti i fascinirati.

Savremeno izvajan prednji deo projektuje sportski i snažan izgled.

Galerija