Novi servisni centar u Kraljevu

Kompanija Marić Centar iz Progorelica 28.03. zvanično je otvorila novi poslovno-servisni centar u Kraljevu u ulici Jovana Deroka 101, pored novog vrtića, pod nazivom Auto Control.

Ovaj centar je povrišine 300m2 i poseduje najmoderniju liniju za tehnički pregled putnički i lakoteretnih vozila. Na licu mesta možete izvršiti kompletnu registraciju vozila i dobiti registracionu nalepnicu bez odlaska u Mup sa mogućnošću odloženog plaćanja na više mesečnih rata.

U narednom periodu planirano je proširenje na zamenu pneumatika, reglažu trapa, sitne servisne intervencije i prodaja dodatne opreme za automobile.

Otvaranju je prisustvovalo veliki broj zvanica kako iz priverdnog tako i iz kulturnog života grada Kraljeva.

Objekat je svečano otvorio direktor Marić Centar, Mirko Marić, koji je tom prilikom izjavio: “Svesni načina života u kome sve više nemamo vremena kako za svakodnevne stvari tako i za one koje se obavljaju jednom godišnje, kao što je registracija vozila, ideja nam je bila da uslugu koju pružamo na primarnoj lokaciji približimo gradu i klijentima”.

Marić centar će u promotivnom periodu do kraja juna svim klijentima koji zaključe registraciju vozila u novom poslovnom centru pokloniti besplatnu pomoć na putu u trajanju od godinu dana na celoj teritoriji Srbije.