Briga o društvuSvojim poslovanjem, baziranom na stručnosti kadrova i primeni znanja, praćenju najsavremenijih svetskih trendova i poštovanju zakonskih regulativa, Marić centar je postao jedan od najznačajnih firmi regionu Kraljeva i okoline u oblasti prodaje vozila, održavanja i popravki i kao takav, svojom snagom, ostvario značajne uticaje na sve društvene i tržišne strukture.

Kao društveno odgovorna kompanija, svojim etičkim poslovanjem Marić centar nastoji da doprinese napretku šire društvene zajednice kojoj pripada, a društvena odgovornost deo je korporativne kulture koja se razvija u sistemu svih vrednosti, ciljeva i aktivnosti kompanije.

Svoju svest po pitanju društvene odgovornosti iskazujemo kroz brojne filantropske aktivnosti, pre svega kroz brojna donatorstva i sredstva izdvojena u cilju pružanja pomoći različitim grupama, gde se posebno izdvajamo sportske ekipe i sportiste-pojedince. Vodeći računa o društvenoj zajednici kojoj pripadamo, pokrenuli smo više razvojnih projekata kojima smo doprineli unapređenju organizacionih i materijalnih uslova u oblasti obrazovanja, kulture, umetnosti i sporta.

Najznačajnije akcije su pomoć u organizaciji brojnih sportskih događaja, sportskih ekipa i pojdinaca, kreativnih radionica ili kulturnih dešavanja.