Proslava jubileja firme Marić centar

U proteklom mesecu Marić centar obeležio je jubilej 45 godina iskustva u servisiranju automobila i 10 godina od kada je otvoren Hyundai prodajno – servisni centar u Progorelici.

Svečana proslava održana je u kraljevačkom bioskopu “Kvart” gde je emitovan dokumentarni film “10 u 45 godina Marić centra” u kome je prikazan tok razvoja firme od njenog početka do sada. Nakon toga je za sve zvanice priređen koktel u foajeu bioskopa.

Marić centar je ovom proslavom obeležio uspešnu prvu deceniju rada sa Hyundai brendom i 45-godišnjicu od početka svog rada u oblasti servisiranju vozila. Davne 1972. godine Dragan Marić, osnivač i vlasnik Marić centra, po završetku druge godine zanata u kućnoj radionici počinje da se bavi popravkom vozila. Svih ovih godina Marić centar je rastao i razvijao se u jednog od lidera regiona u oblasti servisiranja vozila. Da je kupac na prvom mestu i da se u Marić centru prema njemu ponašaju domaćinski pokazuje zvanje “Najboljeg Hyundai dilera po zadovoljstvu klijenta” koje ova fima nosi već nekoliko godina unazad, a prema istraživanju koje Hyundai sprovodi svake godine. Kao kruna tog zvanja i uspešnih servisno prodajnih rezultata Marić centar je proglašen za najboljeg Hyundai dilera za 2016. godinu u Srbiji.

Obraćajući se sa govornice, u svoje i ime svog brata Slavka, direktor “Marić centra” Mirko Marić, zahvalio se svojim roditeljama Snežani i Draganu koji su ih, kako je rekao, “naučili pravim vrednostima u životu i obezbedili potporu za budućnost” i da je ono što ih izdvaja od ostalih firmi jeste energija i način na koji donose odluke.

Na kraju programa Slavc Habič, generalni direktor kompanije Hyundai Srbija prisetio se početka saradnje od pre, otprilike deset i po godina, kada je kompanija na čijem je on čelu objavila oglas kojim je tražila nove dilere.: “Javili su se jednim lepim pismom, došli smo kod njih i upoznali familiju sa velikom željom da rade i postanu najbolji dileri u auto-biznisu u Kraljevu. To su uspeli već nakon dve-tri godine, prošle godine u njihove ruke došla je i ta nagrada za najboljeg dilera, jer jesu najbolji.”

Marić centar je zagazio u drugu deceniju rada sa Hyundai brendom nadaju se da će biti uspešna kao i prethodna i da će nagradu za najboljeg dilera u Srbiji opravdati na pravi način.