Sagledajte stvari iz nove perspektive

Novi Bayon je crossover koji je mali spolja, ali veliki iznutra, koji je dizajniran da ostavi dugotrajan utisak. Upakovan sa širokim spektrom pametne tehnologije, najboljim u klasi bezbednosnim i funkcijma povezanosti, kao i sa efikasnim pogonskim sklopom dostupnim sa 48V blagim hibridnim sistemom.

Izazvao je potres u segmentu svojim dizajnom, bezbednošću i prostranošću.

Novi Bayon je najsavremeniji i najkompaktniji član Hyundai nagrađivane SUV porodice. Ovaj novi SUV crossover je zaista napravio potres u segmentu svojim prefinjenim stilom, prostranim enterijerom i širokim spektrom pametne tehnologije, poput pogonskih sklopova blagih hibrida i poduže liste pametnih bezbednosnih i funkcija povezanosti.

Stilizovani urbani crossover.

Ovaj prefinjen SUV crossover kompaktan i lak za upravljanje se izdvaja visokotehnološkim detaljima i prepoznatljivim izgledom koji ga izdvaja.

Bezbednost najbolja u klasi.

Uživajte u više bezbednosti i spokoja sa proširenim asortimanom najsavremenijih naprednih sistema pomoći vozaču, od kojih su mnogi već uključeni u paket standardne opreme.

Prostranost i zapremina prtljažnika.

Gde god da vas životna avantura odvede, svideće vam se komfor i zapremina prtljažnika prostranog enterijera i viša pozicija za sedenje za bezbedan i snažan SUV osećaj.

Najbolji u klasi digitalni kokpit.

10.25“ digitalna instrument tabla i 10.25“ centralni ekran osetljiv na dodir sa funkcijom podele ekrana su visokotehnološki akcenti najboljeg u klasi digitalnog kokpita.

Bezbednosni paket vodeći u klasi.

Izuzetan u svojoj klasi novi BAYON nudi podužu listu Hyundai SmartSense bezbednosnih funkcija od kojih su mnoge uključene u standardnu opremu.

Bezbednost.

Unapređena najsavremenijim bezbednosnim sistemima i sistemima napredne pomoći vozaču.

5+2 godine garancije sa neograničenom kilometražom.

Poput svih Hyundai vozila i novi Bayon je proizveden po najvišim mogućim standardima kvaliteta. I mi ćemo podržati taj kvalitet sa 5+2 godine garancije i neograničenom kilometražom, tako da možete da uživate u stvarima koje volite u životu bez brige o vašem autu. Uživajte u dodatnom komforu koju vam pruža najbolja proizvođačka garancija – standard.

Otkrijte više o novom BAYONU.

Dizajn koji menja pravila nudi bezbednost najbolju u klasi. Najsavremenije funkcije povezanosti vas održavaju u toku dok ste na putu. Nove opcije pogonskog sklopa i menjača otvaraju put za prefinjeno i održivo vozačko iskustvo. Novi BAYON postavlja standarde u segmentu.

GALERIJA