Stigao je potpuno novi TUCSON!

Revolucionaran dizajn. Elektrificirane performanse.

Dobro došli u revoluciju. Unapređen i eksperimentalan, potpuno novi Tucson nije samo jednostavna evolucija svog prethodnika, već potpuna revolucija dizajna. I dok prednjači u progresivnom dizajnu, on takođe ima najsavremeniju pametnu tehnologiju i najveći asortiman električnih pogonskih sklopova u svom segmentu.

Elektrificirani pogonski sklopovi.

Dopunili smo vaše izbore. Sada možete da izaberete iz raznovrsnog asortimana pogonskih sklopova u segmentu, od opcija benzin ili dizel sa 48V blagim hibridom,  do hibrida i plug-in hibrida.

Revolucionaran dizajn.

Dinamični geometrijski oblici, oštri uglovi i prva na svetu Parametarska skrivena svetla su kombinacija koja novi Tucson čini moćnim i jedinstvenim na putu.

Bezbednost najbolja u klasi.

Uživajte u još spokojnijoj vožnji sa unapređenim sistemima pomoći vozaču i u paketu aktivne bezbednosti sa širokim rasponom inovativnih funkcija.

Od konceptualnog automobila do revolucionarnog SUV dizajna.

Progresivan dizajn potpuno novog Tucsona je bio inspirisan Hyundai Vision T SUV konceptom, koji je dobio sjajne pohvale na sajmu AutoMobility LA 2019. Njegovi oštri uglovi i futuristički oblici su lako prepoznatljivi u ovom naglašenom kompaktnom SUV-u, prvom Hyundai SUV-u razvijenom u skladu sa novom dizajnerskom filozofijom Sportske Senzualnosti.

Najveći asortiman elektrificiranih modela.

Izaberite pogonski sklop koji je pravi za vas. Izaberite između 48V blagog hibrida, hibrida ili plug-in hibrida.

Povezanost.

Otkrijte najsavremeniju pametnu tehnologiju, kao što je 10.25″ navigacioni ekran, 10.25″ digitalna instrument tabla i full touch centralna konzola osetljiva na dodir.

Bezbednost.

Unapređena najsavremenijim bezbednosnim sistemima i sistemima napredne pomoći vozaču.

5 godina garancije sa neograničenom kilometražom.

Poput svih Hyundai modela i potpuno novi Tucson je proizveden prema najvišim standardima kvaliteta.Kvalitetom pordžavamo garancijom od 5 godina sa neograničenom kilometražom, tako da možete da uživate u stvarima koje volite u životu bez ikakve brige o svom autu. Na sve to, litijumsko-jonska polimerna baterija visokih performansi potpuno novog Tucsona je zaštićena garancijom od 8 godina ili 160,000 km, šta god prvo nastupi. Uživajte u posebnom spokoju koje vam pruža standard, jedna od najboljih garancija u životu.

Tehnologija motora otporna na budućnost.

Svi novi registrovani Hyundai i20 modeli benzinskih motora u Evropi ispunjavaju Euro 6d standarde o emisiji.

GALERIJA