Hyundai proizvodi rezervne delove poštujući najviše standarde koji važe u proizvodnji novih automobila.

Odlučni smo u nameri da očuvamo Vašu bezbednost, bezbednost Vaših saputnika, kao i bezbednost pešaka oko Vas.

Zbog toga su originalni Hyundai rezervni delovi konstruisani, proizvedeni i testirani tako da zadovolje najviše bezbednosne i homologacione zahteve, a u mnogim slučajevima i da prevaziđu ove zahteve.

Hyundai visoki standardi konstruisanja i proizvodnje originalnih rezervnih delova obezbeđuju najbolju prilagođenost i završnu obradu, kao i najvišu moguću pouzdanost i osobine u radu. Originalni Hyundai rezervni delovi su konstruisani i proizvedeni tako da se mogu ugraditi na Vaše vozilo bez ikakvih teškoća, sa perfektnim uklapanjem na automobil, bez ikakve razlike u odnosu na fabrički ugrađene delove.

Upotrebom originalnih Hyundai rezervnih delova omogućićete da Vaš auto bude 100% Hyundai. Kada dođe vreme da prodate svoj automobil, ovo će Vam omogućiti da zadržite njegovu visoku vrednost.

Svi originalni Hyundai rezervni delovi su jasno označeni. Naš prepoznatljiv zaštitni znak je jasno istaknut na dobro vidljivoj poziciji, tako da ne može biti nesporazuma u vezi sa autentičnošću originalnog Hyundai rezervnog dela.

Garancija na originalne rezervne delove iznosi 24 meseca ili 20.000 km pređenih u zavisnosti od toga šta pre nastupi. Garantni rok teče od datuma prodaje odnosno od dana njihove ugradnje u ovlašćenom servisu za „HYUNDAI“ vozila. Radi ostvarivanja prava po ovoj tački obaveza stranke je da čuva račun o kupljenom delu i račun o ugradnji istog u vozilo u ovlašćenom servisu.

Bez obzira na to da li se radi o servisiranju, mehaničkim ili limarsko/farbarskim popravkama, ili se radi o originalnoj Hyundai dodatnoj opremi, Hyundai Garancija vam obezbeđuje potpuni mir. Sve popravke koje izvršite kod nas, originalnim Hyundai rezervnim delovima, se vrše uz poštovanje najviših mogućih standarda. Ovde je važno napomenuti da Hyundai Garancija na koroziju ostaje važeća samo u slučaju da se prilikom eventualnih limarsko/farbarskih popravki koriste originalni Hyundai rezervni delovi.

Šta više, izuzetna dugotrajnost i izvanredan odnos cene i performansi naših originalnih rezervnih delova su naročito isplativi. To pokazuje da za vozila van garancije obezbedjena je akcijska cena delova 50% niza u odnosu na standardnu cenu. Akcijom je obuhvaćeno je preko 1730 pozicija rezervnih delova od: amortizera, pločice, kočioni diskovi, filteri ulja, vazduha, goriva, kabine, kaiševi, zatezači, hladnjaci..