Postignimo zajedno Goal of the century!

Hyundai Srbija se priključuje globalnoj Hyundai kampanji pod nazivom Goal of the century kojom poziva svet da pruži podršku održivom razvoju i tako promoviše FIFA Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022™. Pridruži se i ti! Posadi drvo test vožnjom. Prijavi se za nagradno takmičenje i osvoji odlazak u Katar na utakmicu Srbija Brazil!

Ne postoji sport na svetu koji ima veći uticaj, dopire do više ljudi, prelazi više granica i prevazilazi više društvenih razlika od fudbala. Koristimo moć fudbala da postignemo golove veće i od fudbalskih i doprinesemo široj zajednici. Upravo zato, Hyundai Srbija sponzoriše sadnju drveća i socijalnu inkluziju dece u sport.

Goal of the century

Postoje golovi veći i od fudbalskih. Hyundai Srbija podržava globalnu inicijativu tako što će za svaku vašu test vožnju u salonima širom Srbije donirati jednu sadnicu za pošumljavanje u saradnji sa Nevladinom organizacijom „Zeleni razvojni centar” i akcijom Posadi svoj hlad. Da biste učestvovali dovoljno je da posetite bilo koji Hyundai ovlašćeni salon u Srbiji, izaberete i provozate kratkom rutom neko od ponuđenih test vozila. Ovom test vožnjom ćete donirati jednu sadnicu koja će biti posađena u vreme održavanja Svetskog prvenstva u fudbalu sa vašim imenom na vrpci. Tako ćete dati svoj doprinos čistijem vazduhu i zdravijem okruženju.

Nagradno takmičenje

U okviru promocije Svetskog prvenstva u fudbalu organizujemo nagradno takmičenje, a dva pobednika i njihove saputnike očekuje vredna nagrada, odlazak u Katar na Svetsko prvenstvo u fudbalu, gde će navijati za nacionalni tim na utakmici protiv Brazila 24. novembra ove godine! Više o načinu učešća i pravilima pročitajte u Pravilima takmičenja Goal of the century i prijavite se za učešće!