Isporučen 1000-ti nov automobil

12. 4. 2007. “Marić Centar” je otvorio izložbeno prodajni  salon Hyundai automobila. Hyundai je u porodici Marić prepoznao dugogodišnjeg partnera koji im je uzvratio sa 1.000 prodatih novih vozila. Od prodaje prvog automobila do donašenjeg dana kroz salon “Marić Centra” isporučeni su svi modeli iz Hyundai game. Najprodavaniji automobili su bili i30, i20, ix35, Tucson… Kupci su dolazili iz svih krajeva Srbije. Najviše ih je bilo iz centralnog dela: Kraljeva, Kragujevca, Trstenika, Užice, G. Milanovac … ali i iz udaljenijih gradova od nas: Sombor, Kula, Negotin, Pirot, Vranje ….

Posle malo više od 14. godina rada isporučen je jubilarni 1.000 automobil. Srećni i zadovoljni kupci bili su bračni par Šljivić iz Užica. Oni su se ponovili sa novim modelom i20. Kao poklon za jubilarnu kupovinu od “Marić Centra” dobili su vaučer za LUX vikend koji će provesti u hotelu Solaris Resort u Vrnjačkoj Banji.

“Do sada smo usrećili 1.000 porodica. Uzbuđenje kod klijenata i radost čina isporuke vozila je nešto dragoceno i nešto što se pamti dugo. Mi kao porodica tako i naše kolege ulažemo mnogo truda da pre svega klijenti budu zadovoljni i da njihova vozila budu pouzdana. Oni su to znali da prepoznaju i zajedno sa njima smo tri godine za redom bili najbolji Hyundai dileri u Srbiji. Iskoristiću priliku da se zahvalim svim našim kupcima koji su kupovinom i održavanje vozila ukazali poverenje našem brendu i našoj kompaniji. Bez njih ne bi bili ovo što jesmo – dodao je Slavko Marić menadžer prodaje prilikom isporuke jubilarnog vozila.

Nadamo se da će nam za narednu “hiljadarku” biti potrebno manji broj godina i da će dobar deo tih vozila  u narednom periodu biti ECO automobili koji će sačuvati prirodu i vazduh oko nas.

Radujemo se novim susretima i novim zadovoljnim klijentima.