Očekujemo 1000.-tog kupca

Kompanija Marić Centar doo je 12.04.2007. u Progorelici otvorila svoj izložbeno prodajni salon za automobile marke Hyundai.

U prvoj nedelji prodat je i prvi automobil Hyundai Accent. Kupac je bila kraljevačka firma „Žarkom“.

Posle malo više od godinu dana na redu je došao i 100. prodati automobil  čiji je vlasnik bio Simović Miroljub iz Kraljeva, a vozilo koje je prodato bilo je takodje Hyundai Accent.

Kroz salon Marić Centra isporučeni su svi modeli iz Hyundai game. Najprodavaniji automobili su bili i30, i20, ix35, Tucson …

Kupci su dolazili iz svih krajeva Srbije. Najviše ih je bilo iz centralnog dela: Kraljeva, Kragujevca, Trstenika, Užice, G. Milanovac … ali i iz udaljenijih gradova od nas: Sombor, Kula, Veliko Gradište, Negotin, Pirot, Vranje ….

U godini jubileja kada je Marić Centar slavio 10. godina rada sa Hyundai brendom i 45. godina iskustva u servisiranju automobila prodat je i 700. nov automobil.

Kupac je bila kraljevačka firma „19. Decembar“ i vozilo koje su kupili je bilo Hyundai Tucson.

Nakon punih 14 godina rada salona u Progorelici očekujemo 1000. zadovoljnog kupca iz našeg salona.

Marić Centar se zahvaljuje svim kupcima koji su kupovinom i održavanje vozila ukazali poverenje našem brendu i našoj kompaniji. Sa ponosom očekujemo 1000. kupca za koga smo spremili poklon iznenađenja.