Sajam automobila KG Car Show otkazan zbog epidemiološke situacije

Ovogodišnji sajam automobila u Kragujevcu pod nazivom KG Car Show neće biti održan zbog trenutne epidiomološke situacije. Sajamske pogodnosti važe u prodajnom salonu Hyundai Marić Centra i ove godine će se kombinovati sa zimskom Hyundai akcijom.

Sajamska ponuda podrazumeva kombinaciju popusta i poklona zimskih guma u zavisnosti od modela, za više informacija možete nas kontaktirati.

Iz ponude izdvajamo model i30, koji je jedan od najprepoznatljiviji i najprodavanijih Hyundai modela godinama unazad, više o prodajnoj akciji za ovaj model pročitajte ovde

Hyundai zimska akcija se odnosi na akcijsku cenu zimskih pneumatika, felni, TPMS ventila i zimske dodatne opreme.

Svi vlasnici Hyundai automobila mogu se javiti i zakazati termin za besplatni kontrolni pregled pred zimske uslove vožnje do kraja Decembra.

Pored gore opisane sajamske ponude obezbeđeni su i posebni uslovi finansiranja.

U saradnji sa Credit Agricole bankom obezbeđeni su krediti za finansiranje vozila uz minimalno učešće u iznosu od 30% od vrednosti vozila, rokom otplate od 6 do 84 meseci i kamatnom stopom od 3,99% za kredite sa valutnom klauzulom i dinarske kredite bez učešća sa kamatnom stopom od 5,99%.

Takođe, u saradnji sa Lizing kućama obezbeđeni su sajamski uslovi za finansiranje vozila putem lizinga sa minimalnim učešćenjem od 20% od vrednosti vozila, rokom otplate do 84 meseci i kamatnom stopom do 2,99%.

Sajamska ponuda će važiti od petka 27. 11. samo u salonu Auto kuće “Marić centar” u Progorelici zaključno sa subotom 12. decembra 2020.

Radno vreme “Marić centra” je radnim danima od 9:00 do 17:00 a subotom od 9:00 do 15:00 sati.

Iz „Marić centra“ pozivaju sve zainteresovane da posete izložbeni salon Hyundai vozila i da testiraju neki od novih HYUNDAI modela.

ZAKAŽI TEST VOŽNJU