“Marić Centar” je ponovo najbolji diler za marketing u 2022. godini.

Na nedavno održanoj konferenciji Hyundai dilera u Skoplju, Serverna Makedonija, Marić Centar iz Kraljeva dobio je nagradu za poseban doprinos jačanju i promociji brenda Hyundai u 2022. godini.

Menadžer prodaje Slavko Marić je nagradu lično primio od generalnog direktora Hyundai Srbije Slavca Habiča. Marić Centar je u 2022. godini proslavio 50 godina iskustva u servisiranju automobila i 15. godina rada kao ovlašćeni Hyundai diler za Kraljevo i okolinu. Godinama unazad Marić Centar je najbolji Hyundai diler po zadovoljstvu klijenata. Prethodnih godina tri puta zaredom poneli su nagradu najboljeg Hyundai dilera za Srbiju.

Slavko  Marić se zahvalio na dodeljenoj nagradi i istakao:” Iza ovog uspeha stoji porodična kompanija koja je lojalna kako Hyundai brendu tako i svojim kupcima. Drago nam je što smo ovaj uspeh postigli iz jednog nerazvijenog grada i dokazali da se radom i trudom mogu ostvariti odlični rezultati bez obzira gde se nalazite”.

Konstantne aktivnosti u oblasti marketinga su doprinele da Marić Centar osvoji ovu nagradu i one su jedna od obeležja ove kompanije.

Kraljevski magazin, Vesli spust, Frezijada,  sajmovi u Čačku i Kragujevcu, Auto trke Beranovac, Dečiji sajam … samo su jedni od aktivnosti gde je Marić Centar uzeo svoje učešće. Dobar marketing je doveo i do dobrih prodajnih rezultata pa je Marić Centar u vrhu najboljih Hyundai dilera. Ono što odlikuje Marić Centar jeste da ćete uvek dobiti dobronameran savet, pomoć u izboru, volju da Vas saslušaju, energiju da Vaš zahtev reše i odlučnost da na Vaša pitanja nađu odgovor. Cilj Marić Centra je da nađu ono što će najviše odgovarati Vašim potrebama i mogućnostima.

Proverite zašto su medju najboljima!